Over Ons

“Vanaf nu ga ik met veel plezier interieurs bouwen”

Interieurbouw Vliegen

Als kleine jongen had ik al een passie voor bouwen. Ik maakte helikopters, boemerangs, konijnenhokken, noem maar op. En als ik met mijn vader naar de bouwmarkt kon gaan, vond ik dat prachtig.

Het basisonderwijs adviseerde havo/atheneum niveau. Geleid door alles dat in je omgeving gebeurde, maakte ik de keuze naar het middelbaar onderwijs te gaan. En voordat je het echt in de gaten hebt, heb je het VWO en de HEAO afgerond en werk je als financieel adviseur bij een bank.

Mijn energie voor bouwen kon ik gelukkig wel kwijt gedurende de verbouwingen aan ons huis. Bij onze tweede verbouwing in 2017 werden we bijgestaan door een interieurstyliste. Dat plan heb ik grotendeels zelf uitgevoerd. Vervolgens was de interieurstyliste zo onder de indruk dat ze ons gevraagd heeft of ze onze zolder mochten gebruiken voor een artikel.

Dat heeft ertoe geleid dat ik door veel vrienden en familie werd gevraagd om te helpen bij soortgelijke werkzaamheden (kasten, ombouw, plafond, meubels, etc.). De vraag naar mijn hulp groeide zo enorm, dat ik in 2020 besloot om het roer compleet om te gooien. Ik heb mijn baan bij de bank opgezegd en ben mijn eigen onderneming als interieurbouwer gestart. En zo is Interieurbouw Vliegen geboren!

Ik ga vanaf nu niet meer werken, maar met veel plezier interieurs bouwen.

Joep Vliegen

MAATWERK

Onderscheidende meubels, afgestemd op uw ruimte, wens & interieur.